Carlet se suma a la campanya Amb l’alcohol,manteniu les distàncies de la Unitat de conductes Addictives de la Mancomunitat.
Español Valencià Català Gallego Euskera English
Noticias de actualidad y última hora. Noticias locales y regionales en <strong>Ribera Alta</strong> Ribera Alta

Carlet se suma a la campanya Amb l’alcohol,manteniu les distàncies de la Unitat de conductes Addictives de la Mancomunitat.

Carlet se suma a la campanya Amb l’alcohol,manteniu les distàncies de la Unitat de conductes Addictives de la Mancomunitat. viernes, 13 de noviembre de 2020

L’Ajuntament de Carlet s’ha sumat a esta campanya promoguda per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de la Mancomunitat de la Ribera Alta, que s’ha unit a la resta d’UPCCA valencianes per a llançar una campanya amb motiu del Dia Nacional Sense Alcohol que es commemora el 15 de novembre en Espanya i altres molts països. L’objectiu d’esta campanya és sensibilitzar a tota la societat sobre els perills del consum d’alcohol en temps de la COVID-19.

 

La campanya, titulada Amb l’alcohol, manteniu les distàncies, consta de diferents cartells, que s’estan fent públics entre el 12 i el 15 de novembre, en els quals es desmentixen alguns dels mites relacionats amb el consum d’alcohol i la COVID-19. Durant la pandèmia s’han generat informacions errònies en relació amb el seu consum i el virus, com que l’alcohol pot protegir del contagi, que ajuda a afrontar millor la situació, o que és una opció vàlida per a desconnectar i relacionar-se.

 

Si bé les UPCCAs treballen amb especial èmfasi amb la població adolescent, per a prevenir la iniciació al consum o abús de substàncies, els missatges de la campanya estan dirigits a la societat en conjunt, ja que el consum d’alcohol està estés i normalitzat entre la població adulta.

 

Amb el Dia Mundial Sense Alcohol es pretén conscienciar sobre els danys físics i psicològics que produeix aquesta substància a l’organisme. L’alcohol és responsable de tres milions de morts cada any a escala mundial, i és la droga més consumida en els últims 12 mesos entre els estudiants de secundària, segons l’enquesta ESTUDES 2018-2019, realitzada a escala estatal.

 

Les UPCCAs de la Comunitat Valenciana, que treballen al llarg de tot l’any  este problema, s’han unit per a treballar de forma conjunta el missatge i donar-li una major visibilitat amb motiu d’este dia. La prevenció del consum abusiu d’alcohol és una tasca de la societat en conjunt i la conscienciació col·lectiva en estos moments de pandèmia adquirix més rellevància que mai.

Colaboran:Ayuntamiento de AlziraAyuntamiento CarcaixentAyuntamiento AlgemesiGeneralitat Valenciana
PORTALES DE LA RED PORTALDETUCIUDAD.com
Condiciones de uso - Política de privacidad - Política de cookies